top of page
Reading a Prayer Book
Reading

VARG BIBLIK PËR DITËN

Ky është një Paragraf. Klikoni në "Redakto tekstin" ose klikoni dy herë në kutinë e tekstit për të filluar redaktimin e përmbajtjes dhe sigurohuni që të shtoni çdo detaj ose informacion përkatës që dëshironi të ndani me vizitorët tuaj.

VARGU DITOR I MAJIT TË DITËS

February 2024 calender Messages_edited.j

"For the Lord shall comfort Zion: he will comfort all her waste places; and he will make her wilderness like Eden, and her desert like the garden of the Lord; joy and gladness shall be found therein, thanksgiving, and the voice of melody." Isaiah 51:3

bottom of page