top of page
Politika e privatësisë së Ringjalljes së Innword

Përditësimi i fundit: 8 maj 2020

Ne e vlerësojmë shumë besimin që keni tek ne. Informacioni personal që mbledhim në faqen tonë të internetit është rreptësisht i kufizuar në informacionin që na jepni kur (i) krijoni një llogari në internet, (ii) regjistroheni për një nga listat tona të postimeve ose (iii) na kontaktoni (p.sh. dërgoni na dërgoni një email ose na telefononi në një numër të listuar në sit). Ky informacion i shpërndarë përmes www.innwordrevival.org nuk do t'i jepet ose ndahet askujt jashtë Innword Revival ose Dr Iheme N. Ndukwe Revival Ministrisë ose përveç nëse e lejon shprehimisht ose ne besojmë se është e nevojshme të respektojmë ligjin, mbrojnë sigurinë e një personi ose adresojnë çështjet e mashtrimit ose të sigurisë.

Listat e postimeve
Kur regjistroheni për një nga listat tona të postimeve, ne mbledhim emrin dhe adresën tuaj të emailit. Ne e përdorim këtë informacion për t'ju dërguar atë që keni kërkuar prej nesh (p.sh. material leximi duke përfshirë - fjalën për momentin, burimet e dishepullimit dhe mësimit, pikat e lutjes dhe korrespondencën rreth programit të mentorimit të ministrit). Ne nuk shesim, licencojmë ose ndajmë listat tona të postimeve (email ose fizike), ose emrin dhe adresën tuaj të emailit, me askënd jashtë ministrisë sonë. Nëse dëshironi të ndryshoni, përditësoni ose hiqni emrin dhe adresën tuaj të emailit në listën tonë, mund ta bëni këtë duke na kontaktuar nëinfo@innwordrevival.org

Ndjekja e Përdorimit

Ne gjurmojmë mënyrën se si njerëzit përdorin faqen tonë të internetit, aplikacionet dhe emailin tonë për t'ju ofruar një përvojë më të mirë dhe më tërheqëse. Serverët tanë regjistrojnë automatikisht informacionin e përdoruesit, si adresën e Protokollit të Internetit (IP), llojin e pajisjes dhe shfletuesit, sistemin operativ, faqet ose veçoritë e shfletuara dhe kohën e kaluar në ato faqe ose veçori, shpeshtësinë e përdorimit, termat e kërkuar, hiperlidhjet e klikuar ose të përdorur, dhe statistika të tjera të lidhura me përdorimin. Ne e përdorim këtë informacion për të ofruar veçoritë e faqes sonë të internetit dhe aplikacioneve, dhe për të analizuar (dhe mund të angazhojmë palë të treta për të analizuar) këtë informacion për të përmirësuar dhe përmirësuar përvojën e përdoruesve tanë, duke zgjeruar veçoritë dhe funksionalitetin që ne ofrojmë dhe duke e përshtatur atë me nevojat dhe preferencat e përdoruesve. Ne gjithashtu mund të përdorim cookie ose teknologji të ngjashme për të analizuar tendencat dhe për të gjurmuar lëvizjet e përdoruesve rreth faqes sonë të internetit. Ju mund të kontrolloni përdorimin e cookies në shumicën e shfletuesve të internetit.

Qasja dhe menaxhimi i informacionit tuaj privat
Ju mund të shikoni dhe menaxhoni profilin tuaj të llogarisë në internet, abonimet në listën e postimeve duke u identifikuar në llogarinë tuaj online këtu. Ju gjithashtu mund të bëni një ndryshim, të merrni një kopje ose të fshini të gjitha informacionet private që kemi lidhur me ju duke na dërguar email nëinfo@innwordrevival.org

Ndryshimet në këtë politikë
Ne mund ta rishikojmë këtë politikë të privatësisë herë pas here. Versioni më aktual do të postohet gjithmonë këtu. Duke vazhduar të përdorni faqen tonë të internetit dhe aplikacionet tona dhe duke komunikuar me ne nëpërmjet kësaj faqeje dhe emaili, ju pranoni të jeni të detyruar nga kushtet e kësaj Politike të Privatësisë.


 

bottom of page