top of page
blue-and-red-galaxy-artwork-1629236.jpg

KUSH JEMI NE

Ne kemi qenë   ….  Ne kemi parë;
Ne kemi prekur …. Dhe ne kemi ndjerë;
DHE KËTU MUND TË FLASIM

DR IHEME N. NDUKWE REVIVAL MINISTRYështë një punë dhe shërbesë që i shërben Perëndisë për të rikthyer Ministrin, Familjen, Kishën dhe Kombet te Perëndia dhe Fjala e Tij me anë të fuqisë transformuese të Jezu Krishtit/Fjalës së Perëndisë nëpërmjet ndihmës së Frymës së Shenjtë.

DR IHEME N. NDUKWE REVIVAL MINISTRYështë jokonfesionale: kështu ështëJO a kishë. Shtrirja e tij është ndërkonfesionale, janë operacionet - Ungjilli i Plotë dhe aktivitetet e tij, ringjallja dhe kështu do të rrjetizohet me ministra dhe kisha me të njëjtin mendim.

 

DR IHEME N. NDUKWE REVIVAL MINISTRYnuk ka për qëllim të thyejë kishën dhe kështu nuk ka vend për thyerësit e kishave dhe kishat shpërthyese, përveç atyre të gatshme për ndryshim dhe kthim, përshtatje dhe rivendosje të fjalës së Zotit.

Ka vend VETËM për Jezusin dhe për të…

  • Predikoni dhe Mësoni të Vërtetën e përjetshme të  Fjala e Zotit e pastër dhe e pastër nga Bibla, e frymëzuar nga Fryma e Shenjtë, në mënyra praktike që do të prekin, gjallërojnë, ridrejtojnë dhe rirregullojnë, ndikojnë, ndryshojnë & transformoni njerëz të vërtetë si ju.
     

  • Mentor dhe dishepull shërbëtorë për të rivendosur fjalën e Perëndisë …..Ky mentorim është i orientuar nga Rilindja për të trajnuar dhe pajisur udhëheqësit dhe kishat e tyre për korrjen e shpirtrave në agim. Nëse dikush pastron veten, ai do të jetë një enë e përshtatshme për përdorim nga Mjeshtri.

DR IHEME N. NDUKWE REVIVAL MINISTRY është:

  • E hapur për njerëzit e vërtetë të TË GJITHA kategorive, në udhëtimin e tyre të jetës reale, të gatshëm për ndryshime dhe transformim të gjithanshëm përmes fuqisë jetëdhënëse dhe jetë-transformuese të fjalës së Zotit përmes shërbesës sonë

  • U dorëzua dhe u dorëzua për të lavdëruar Jezusin 

  • Të përkushtuar për të shërbyer dhe për të ndikuar pozitivisht si në komunitetin më të vogël brenda (dmth. të popullit të Zotit) ashtu edhe në komunitetin më të madh jashtë (dmth. të tokës dhe njerëzve të çdo kombi)

 

Ne jemi misionarë:

  • Në një udhëtim shpirtëror, “duke pritur qytetin që ka themele, ndërtuesi dhe krijuesi i të cilit është Perëndia;

  • Përpjekja me mëshirën e Perëndisë, për të bërë shërbimin e arsyeshëm për t'i paraqitur trupat tanë një sakrificë të gjallë – të shenjtë dhe të pranueshme nga Perëndia; për t'u gjetur në Krishtin dhe për t'u përdorur nga Mjeshtri!

bottom of page