top of page
Home: Welcome

RINGJALLJA E MINISTRIT, FAMILJES DHE
KOMBET

Dr. Iheme N. Ndukwe Revival Ministry 
“Më ndiqni, ashtu siç ndjek Krishtin”. (1 Korintasve 11:1)

Na kontaktoni: +2347016870490 ose postë te info@innwordrevival.org;admin@innwordrevival.org

Where Are You

KU JENI?

Zoti ka nevojë për ju.

 

Hozea 6: 1-3

"Ejani dhe të kthehemi te Zoti, sepse ai na ka shqyer dhe do të na shërojë; ai ka goditur dhe ai do të na lidhë.

Pas dy ditësh ai do të na ringjallë; ditën e tretë do të na ringjallë dhe ne do të jetojmë në sytë e tij.

Atëherë do ta dimë, nëse vazhdojmë të njohim Zotin: dalja e tij përgatitet si mëngjesi; dhe ai do të vijë tek ne si shiu, si shiu i fundit dhe i parë në tokë".

Ja se si të:

RETURN TO GOD

KTHIMI TE ZOTIT

 

 

Jobi 22:21

“Njihu tani me të dhe ji në paqe; kështu do të të vijë e mira.

BE RESTORED AND BUILT UP

TË REPUBLIKOHET DHE NDËRTOHET

 

Jobi 22:23

"Nëse kthehesh te i Plotfuqishmi, do të bëhesh i ndërtuar, do ta largosh paudhësinë larg çadrave të tua".

BE RAISED A TEACHING PRIEST

TË NGRITET NJË PRIFT MËSIMOR

 

Jobi 22:22

"Merre, të lutem, ligjin nga goja e tij dhe vendos fjalët e tij në zemrën tënde. 

Mentorship
REVIVAL ORIENTED MENTORSHIP

MENTORIMI I ORIENTUAR NË RIGJILLIM

Dr. Iheme N. Ndukwe është kirurg veterinar; një Ungjilltar Apostolik, një Mbjellës Kishash, një Pastor, një Mësues i Mirosur dhe Predikues i Ungjillit të Jezu Krishtit me union profetik të jashtëzakonshëm. Ai me të vërtetë predikon 'Fjalën Për Tani' për çdo situatë. Personi dhe personaliteti i tij nxjerrin aromën e manifestimeve të llojit të dashurisë së Zotit.

 

Shërbesa e tij është e hijshme nga qëndrimi i tij radikal për Jezu Krishtin dhe i njohur për standardin e tij: “Predikimi i Fjalës së Perëndisë 'të pastër dhe të pastër' … në demonstrim tëtai Shpirt dhe Fuqi, … që besimi i njerëzve të mos jetë joshësfjalët e mençurisë njerëzore, por në fuqinë e Zotit!   (1 Korintasve 2:4-5)

BASHKOHUNI ME FORCËN E PUNËS

E ardhmja e Kombit je Ti! Ringjallja që Ne kemi nevojë është: Kthimi te Zoti i Vërtetë; Ngritja e Priftërinjve Mësimdhënës; Rivendosja e së Vërtetës!

Bashkohu me fuqinë punëtore!

RINGJALLJA

Rilindja është të biesh në dashuri me Jezusin përsëri.

Ringjallja shpejtohet nga Fryma e Shenjtë

Nuk mund të ketë ringjallje pa Frymën e Shenjtë; Ai është Autori i çdo lëvizjeje të dërguar nga Qielli

DËSHIRONI TË JU MENDOJMË?

Regjistrohu Tani

Ne do të lidhemi me ju menjëherë pasi të keni dorëzuar të dhënat tuaja.

About the Ministry

BURIMET PËR JU

FJALË RIGJILLIMORE PËR JAVËN

Dëgjoj"RIGJILLIM TANI" Messages

QIJ, RINGJALLJA

Synimi"NAMAZI I RINGJALLJES" për javën

KËRKONI RIGJILLIMIN

Dishepullimi dhe mësimi Burimet

Shkrimet e Shenjta Ditore për 365 ditë

ZËRI I RINGJALLJES

"THIRRJE"për t'u kthyer te Zoti 

Resources for You
Bashkohuni me fuqinë punëtore duke u regjistruar
Le të ndjekim Jezusin, jo turmën
Jezusi thërret: "...dhe ejani, më ndiqni...: Unë jam udha, e vërteta dhe jeta.
Askush nuk vjen tek Ati përveçse nëpërmjet meje.

Regjistrohu!

Join the Workforce SignUp

na ndiq:

bottom of page