top of page
Barley Fields

ÇFARË BËJMË NE

ZGJIDHJA E RIGJITHJES

Habakuku 3:2 -
“O Zot, ringjalle veprën tënde në mes të viteve! Në mes të viteve, bëje të njohur; në zemërim, kujto mëshirën.”

 

  • Programet e Sensibilizimit të Rilindjes

  • Seminare:

Ministrat 

Familja
Kombet

MENTORIMI

Mirë se vini në këtë program të mentorimit të Ministrave. “Studioni për t'u treguar të miratuar para Perëndisë, një punëtor që nuk kishte nevojë të turpërohej; me të drejtë
duke ndarë fjalën e së vërtetës.”

 

  • Duart në stërvitje

  • Dishepullimi

LUTJARRJETI

Efesianëve 6:18 -
"Duke u lutur gjithmonë me çdo lutje dhe përgjërim në Frymë, duke qenë vigjilentë për këtë qëllim me gjithë këmbëngulje dhe përgjërim për të gjithë shenjtorët"

 

Bashkohuni me ne dhe ndërmjetësoni për ministrat, familjet dhe kombet.

Regjistrohu për t'u bashkuar me fuqinë punëtore
Le të ndjekim Jezusin, jo turmën
Jezusi thërret: "...dhe ejani, më ndiqni...: Unë jam udha, e vërteta dhe jeta.

Regjistrohu!

Join the Workforce Sign up
bottom of page