top of page
NGJARJE
Events
On Air Sign
photo_2023-04-28_14-00-39.jpg
News
LAJME

Ndërsa kremtojmë lindjen e këtij Fëmija që lind në njohjen e Tij si Biri që është dhënë; Festoni Atë Jezu Krishtin Zotin çdo ditë në jetën dhe veprat tuaja 
Dhe ne lutemi që mbretëria e Tij të vendoset në jetët dhe shtëpitë tuaja. 

INNWORD REVIVAL NOW RADIO STATION 
vazhdon të transmetohet drejtpërdrejt 24/7 në faqen tonë të internetit.
Akordoni përmes kësaj lidhjeje - 
https://www.innwordrevival.org/live-broadcast
Dhe qofshi të bekuar!

Bashkohuni me ne gjithashtu në Facebook @https://www.facebook.com/InnwordRevival/
INSTAGRAM -www.instagram.com/innwordrevival

Dhe nga të gjithë ne në Ministrinë e Rilindjes së Dr. Iheme N. Ndukwe, ju urojmë një festë të lavdishme -DHE KRISHTI NE TY ËSHTË SHPRESA E LAVDIVE!


DRS. IHEME NDUKWE & ODOCHI N. NDUKWE

GALERI
Screen Shot 2020-06-21 at 12.34.49 PM
Screen Shot 2020-06-18 at 12.59.01 PM
Dr Iheme N. Ndukwe Ministering
Staying Revived
Mentored
Cry the Revival: DR Odochi N. Ndukwe Ministering
Seek the Revival
Gallery
Our Timeline
KONTROLLI JONË

01/

DËGJONI THIRRJES

 

 

 • Ne dëgjuam thirrjen ….  Kemi marrë udhëzimin; …. And  KAPET NJË PASION; …       _cc781905 -5cde-3194-bb3b-136bad5cf58d_     _cc781905-5cde -3194-bb3b-136bad5cf58d_     _cc781905-5cde-3194 -bb3b-136bad5cf58d_     _cc781905-5cde-3194-bb3b -136bad5cf58d_ _cc781905- 5cde-3194-bb3b-136bad5cf58d_     _cc781905-5cde- 3194-bb3b-136bad5cf58d_     _cc781905-5cde-3194- bb3b-136bad5cf58d_     _cc781905-5cde-3194-bb3b- 136bad5cf58d_      _cc781905- 5cde-3194-bb3b-136bad5cf58d__cc781905-5cde-3194-bb 3b-136bad5cf58d_(1Samueli 3:9–10)

 

 • E bërë e fortë në pasion, …. Ne dëgjuam pyetjen: “Çfarë ke në dorë?”  Dhe u përgjigjëm: “Një shufër”…. si shtëpitë dhe tokat tona në pronësi!!   KEMI VIZIONIN!

              

          _cc781905-5cde-3194 -bb3b-136bad5cf58d_           _cc781905 -5cde-3194-bb3b-136bad5cf58d_         _cc781905-5cde-3194- bb3b-136bad5cf58d_           _cc781905- 5cde-3194-bb3b-136bad5cf58d_     _cc794-bb3-5819 136bad5cf58d_           _cc781905-5cde- 3194-bb3b-136bad5cf58d_     _cc781905-136bad5cf58d_ _cc781905:

 

 • Duke dëgjuar VISION-in,  ne dëgjuam udhëzimin – _cc781905-5cde-cc781905-5cde5cf58d________________
  “Drop thine rod”! And  ….   Denying Self,_cc781905-5cde-3194 -bb3b-136bad5cf58d_
  NE MËSOJMË BINDJEN!  

 

          _cc781905-5cde-3194 -bb3b-136bad5cf58d_           _cc781905 -5cde-3194-bb3b-136bad5cf58d_        (Hebrews 5:7- 9; Mateu 16:24-25)    _cc781905-5cde-bdc5300005-5000-31-03-03-03-00

03/

FILLIMET E PAK

 • Kjo PUNË e vogël filloi të rritet ... dhe vazhdoi të rritet. Unknown to us,  Gifts and graces developed and grew,  and OUR MINISTRIES  BEGAN!_cc781905-5cde-3194-bb3b- 136bad5cf58d_
  UNGJILLIZMI NË RROTA MINISTRIES u lind          _cc781905-5cde-3194 -bb3b-136bad5cf58d_           _cc781905 -5cde-3194-bb3b-136bad5cf58d_         _cc781905-5cde-3194- bb3b-136bad5cf58d_           _cc781905- 5cde-3194-bb3b-136bad5cf58d_     _cc794-bb3-5819 136bad5cf58d_           (John 14: 12-14)

                                                                                                                         

 • Pastaj, erdhi një e re: “PAK; pa BUKURI”,…
  një THIRRJE dërguese në një detyrë në një fushë misionare shumë jomode! Por me mandatin hyjnor, të mbështetur plotësisht nga Urdhri i Madh:
  NE KANI SI TË DËRGUAR! And MISIONET FILLONË. _cc781905-bd3195c

                                                                            (Gjoni 17:8)

02/

Ndjekja e BINDJES

 • Në ndjekje të bindjes,  ne UNDERSTOOD  Shëmbëlltyra …._cc781905-305-95c and Come: follow Me.”  WE MADE  THE CHOICE!  _cc781905-5cde-3194 -bb3b-136bad5cf58d_
            _cc781905-5cde-3194 -bb3b-136bad5cf58d_           _cc781905 -5cde-3194-bb3b-136bad5cf58d_         _cc781905-5cde-3194- bb3b-136bad5cf58d_           _cc781905- 5cde-3194-bb3b-136bad5cf58d_     _cc794-bb3-5819 136bad5cf58d_           _cc781905-5cde- 3194-bb3b-136bad5cf58d_                     _cc781905-5cde-3194 -bb3b-136bad5cf58d_          _cc781905- 5cde-3194-bb3b-136bad5cf58d_     _cc7819 de-3194-bb3b-136bad5cf58d_         _cc781905-5cde-3194-bb3b -136bad5cf58d_           _cc781905-5cde -3194-bb3b-136bad5cf58d_         _cc781905-5cde-3194-bb3b- 136bad5cf58d_           _cc781905-5cde- 3194-bb3b-136bad5cf58d_     _cc781905-bd381905-1365cf58d_ _cc781905 _(Jozueu 24:15) 

                                                                     

 • Duke parë zgjedhjen, ne morëm urtësi: shitëm të gjitha. … Së pari veten, pastaj shtëpitë, tokat.
  Gjetëm DREJTIM dhe paqe!

          _cc781905-5cde-3194 -bb3b-136bad5cf58d_           _cc781905 -5cde-3194-bb3b-136bad5cf58d_         _cc781905-5cde-3194- bb3b-136bad5cf58d_           _cc781905- 5cde-3194-bb3b-136bad5cf58d_     _cc794-bb3-5819 136bad5cf58d_           _cc781905-5cde- 3194-bb3b-136bad5cf58d_    (Habakkuk 21:

                                                    

 • Pas Drejtimit, ne blemë Autobusë.  Named  Shërbimet e Transportit të Shëlbimit, dhe si mjete shërbesash nga qytetet e veriut dhe pulpitia e Nis-së në veri,58, në drejtim të jugut 3194-bb3b-136bad5cf58d_NE ISHIN ROTA për të arritur të paarriturit! 
  BUS EVANGELISM Ministry began!     _cc781905-5cde-3194 -bb3b-136bad5cf58d_     _cc781905-5cde-3194-bb3b -136bad5cf58d_      _cc781905 -5cde-3194-bb3b-136bad5cf58d_      _cc781905- 5cde-3194-bb3b-136bad5cf58d__cc781905-5cde-3194 -bb3b-136bad5cf58d_     _cc781905-5cde-3194-bb3b -136bad5cf58d_      _cc781905 -5cde-3194-bb3b-136bad5cf58d_     _cc781905-5cde -3194-bb3b-136bad5cf58d_     _cc781905-5cde-3194 -bb3b-136bad5cf58d__cc781905-5cde-3194-bb3b-136bad 5cf58d_      _cc781905- 5cde-3194-bb3b-136bad5cf58d_     _cc781905-5cde- 3194-bb3b-136bad5cf58d_     _cc781905-5cde-3194- bb3b-136bad5cf58d_       _cc781905-5cde-3194- bb3b-136bad5cf58d_  _c c781905-5cde-3194-bb3b-136bad5cf58d_

 • Të motivuar nga hiri, dhe të shtyrë sipas modelit dhe mënyrës së rrotave të Ezekielit 1:12-21, NE RRETAT: Predikoni dhe Mësoni Fjalën e Perëndisë të pastër dhe të pastër kudo ku mund të gjendet Njeriu, Familja, Shërbestari, Kisha dhe Kombet … "në mënyrë që besimi i njerëzve të mos qëndrojë në mençurinë e njerëzve, por në fuqinë e Zotit."  _5c7-d_3194-bb3b-136bad5cf58d__5cc7-8 -5cde-3194-bb3b-136bad5cf58d_     
            _cc781905-5cde-3194 -bb3b-136bad5cf58d_           _cc781905 -5cde-3194-bb3b-136bad5cf58d_         _cc781905-5cde-3194- bb3b-136bad5cf58d_           _cc781905- 5cde-3194-bb3b-136bad5cf58d_     _cc794-bb3-5819 136bad5cf58d_   (1 Corinthians 2:4-5)      _cc781905-5cde- 3194-bb3b-136bad5cf58d_                     _cc781905-5cde-3194 -bb3b-136bad5cf58d_           _cc781905 -5cde-3194-bb3b-136bad5cf58d_     _cc793-bb3-5-7819 ad5cf58d_           _cc781905-5cde- 3194-bb3b-136bad5cf58d_          

04/

MENTORIMI I ORIENTUAR NË RIGJILLIM

 • Në Misione, me HAPAT TË URDHËRUARA -
  Rreshti pas rreshti, Precept pas urdhëri; Këtu pak, atje pak, lindi vepra "Mentoria e orientuar nga Rilindja"!  5-cc781-bbd3000-000-00-00-00-00-00-00-00-00-00-0000000bbd -136bad5cf58d_     
            _cc781905-5cde-3194 -bb3b-136bad5cf58d_           _cc781905 -5cde-3194-bb3b-136bad5cf58d_         _cc781905-5cde-3194- bb3b-136bad5cf58d_  (Veprat 1:7-11, Jeremia 1:5-10)

 

 • Dhe duke ecur sipas porosisë, …., aktualisht jemi duke u drejtuar me rrota dhe jemi porositur për një REVIVAL dhe korrjen e tij !! _cc781905-5cde-3194-bb3b-136bad_5c5
  ËSHTË MINISTRI, FAMILJA DHE KOMBET…

 

 • Dhe duke ecur sipas porosisë, …., aktualisht jemi duke u drejtuar me rrota dhe jemi porositur për një REVIVAL dhe Korrjen e tij: Sduke u nisur nga shteti ynë i origjinës ABIA, Nigeria dhe për të gjitha kombet!    _cc781905-53-55cde

bottom of page