top of page
Formulari i mentorimit

Mirë se vini në Programin e Mentorimit të Ministrave!

Jemi shumë të lumtur të dimë që jeni të interesuar të merrni pjesë në programin tonë. Ju lutemi lexoni me kujdes formularin e aplikimit më poshtë. Sigurohuni që informacioni që jepni të jetë i plotë dhe i saktë. Nëse keni ndonjë pyetje/çështje, mos hezitoni të na kontaktoni at  info@innwordrevival.org

*Të gjitha fushat e nevojshme

bottom of page