top of page

SPECIALE TË PËRDITSHME DHE KOHA E TRANSMETUES

FJALA E DITURIA

Ministria... DR IHEME N. NDUKWE

6.20 - GMT +1(ora NGN) 

6:20 -koha evropiane

9:20 - GMT +3(koha e Emirateve të Bashkuara Arabe)

ora 10:50 -koha indiane

14:20 - GMT +8 (koha e Manilës)

3:20 pasdite -koha e Australisë

12:20 -Ora e SHBA (EST)

21:20 -Ora SHBA/Kanada (PT)

"MESAZHI I JETËS"

Transmetim drejtpërdrejt nga:

7.00 e mëngjesit @GMT +1 (koha e Nigerisë) 

Ora 7:00 me orën evropiane

10:00 në GMT +3 (ora e Emirateve të Bashkuara Arabe)

11:30 me orën indiane

15:00 @GMT +8 (ora Manila)

Ora 16:00 @ koha e Australisë

1.00 e mëngjesit në kohën e SHBA (EST)

Ora 22:00 @ SHBA/Koha e Kanadasë (PT)

bottom of page