top of page

BURIMET PËR JU

 

"Lidhuni me ne sot dhe përgatituni të shihni kishën tuaj të rritet në urtësi dhe në të vërtetë!"

Dr. Iheme N. Ndukwe

 

"Kjo është Rilindja që na nevojitet në kohë të rrezikshme. Bashkohuni me këtë ringjallje të madhe tani"

Pastor Uzoma Ogan

"Unë thjesht doja t'ju bëj të ditur se sa të kënaqur jemi dhe sa e shkëlqyer po punon Ministria e Rilindjes për kishën tuaj"

Pastora Odochi Ndukwe

"Kjo Ministri e Rilindjes ka një dëshirë dhe zemër të vërtetë për shërbimin me kishat lokale. Çelësi është tani!"

Imzot Etoochi Ikeorgu

"Rilindësit janë vetë dritë, jo bartës të dritës! Bashkohuni me Rilindjen tani dhe shkëlqeni!"

Rev. Chukwuma Kalu

bottom of page