top of page
Search

JEZUSI "KISHA IME"

Kisha e kishte fillimin e saj të përjetshëm me Zotin. Ajo u profetizua plotësisht nga Zoti ynë Jezu Krisht si në Mateu 16:18 -

Dhe unë të them gjithashtu, se ti je Pjetri dhe mbi këtë shkëmb unë do të ndërtoj kishën time; dhe dyert e xhehenemit nuk do ta mundin atë.”


Vetë Jezusi e pagoi gjithashtu çmimin e lindjes së tij nëpërmjet vdekjes së Tij, duke derdhur gjakun e Tij në Kryqin e Kalvarit për heqjen e mëkateve të njerëzve.


'Kisha ime' që është Kisha e Jezu Krishtit, u krijua plotësisht nga Fryma e Shenjtë, kështu që ne shohim se kisha filloi në Perëndinë nga Perëndia dhe Themeli i tij u hodh në botën e tij.


Kisha filloi në Perëndinë që nga fillimi, por ajo nuk u shfaq me shfaqjen e Shpëtimtarit tonë Jezu Krisht, i cili kishte shfuqizuar vdekjen dhe kishte sjellë jetën dhe pavdekësinë në jetë nëpërmjet ungjillit.


Kisha është me origjinë hyjnore dhe jo vetëm një dëshirë e krijuar nga njeriu për t'u shoqëruar ose për të lindur një shoqëri.

Kisha e vërtetë nuk është e krijimit njerëzor, ajo është kisha e Perëndisë. Kisha është e varur nga Zoti i gjallë.


Ju lutemi vizitoni lidhjen më poshtë

Për më shumë informacion mbi këtë mesazh.

R/N 7 - Jezusi "Kisha ime"

1 view

Recent Posts

See All

Commentaires


Return to God and be revived
Be restored to the truth
Being Built and raised
bottom of page